Новини про зірок
Подобається

«Це нова любов?»: Ані Лорак запідозрили у романі з продюсером

27/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Це нова любов?»: Ані Лорак запідозрили у романі з продюсером

Останні декілька днів в Інтереті активно обговорюють, що у Ані Лорак, після зради чоловіка та початку процесу розлучення, зав’язався роман з українським продюсером.

 

Нагадаємо, що саме зараз повним ходом йде шлюборозлучний процес Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу, через що до життя Ані Лорак прикуто ще більше уваги, ніж зазвичай. Фанати стежать за кожною її публікацією, намагаючись з'ясувати нові подробиці її особистого життя, а також будують власні теорії стосовно подій у житті Кароліни.

 

Наприклад, не так давно  у мережі з'явилася інформація, що співачка почала нові стосунки і саме зараз зустрічається з українським продюсером Олегом Бондарчуком!

 

Причиною таких чуток стало нове фото, що з'явилося на сторінці продюсера, де він позує з Ані, яке він підписав:

 

«Знову разом, знову поруч», — написав чоловік під фото.

 

І саме через це багато хто запідозрив, що між ними стосунки. А у коментарях прихильники одразу ж засипали питаннями стосовно їх стосунків.

 

«Красиві дві особи», «Кращі», «Шикарні», «Ви просто кращі», «Красива пара», «Улюблена співачка», «Ради за вас», «Любі наші», «Класна парочка! Ви разом витворяєте супермегакрутие творіння! Будьте щасливі і радуйте нас завжди своїми творіннями!», «Це нова любов?».

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Снова вместе, снова рядом) #anilorak #olegbodnarchuk

Публикация от Oleg (@olegbodnarchuk)

Проте  Олег і Ані ніяк не прокоментували питання стосовно їх стосунків, а просто обмінялися сердечками, чим ще більше заінтригували шанувальників.