Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 28 грудня 2018 року

27/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 28 грудня 2018 року

Овен

Постарайтеся сьогодні не прикрашати те, що ви говорите людям — ви повинні бути чесними і прямолінійними. Прямо зараз люди цінують ваш критичний погляд і готові почути всю правду.

Телець

У міру просування цього дня ви будете відчувати себе все більш і більш пов'язаними з оточуючими вас людьми. Постарайтеся не робити нічого важливого, не порадившись з близькими.

Близнюки

Незважаючи, що раніше проникливістю і інтуїцією ви не відрізнялися, в цей день вона буде вкрай загостреною. Не ігноруйте це.

Рак

Сьогодні вам навряд чи вдасться усамітнитися і витратити час тільки на себе, ви сьогодні будете вкрай затребувані у оточуючих.

Лев

У вас великі плани, але сьогодні вам доведеться поміняти їх або навіть і зовсім відкласти! Це один з тих днів, коли інформаційний потік занадто великий, і ви отримуєте все більше нових деталей, які потрібно швидко обробити.

Діва

Сьогодні ви будете сповнені ентузіазму для виконання своїх планів — ви завжди можете досягти успіху за допомогою своєї емоційної переконаності.

Терези

Зараз вам здається, що ви перебуваєте в складній ситуації, але те, що ви вважаєте проблемою, через що насправді не варто хвилюватися.

Скорпіон

Сьогодні хтось явно потішить ваше его і це дозволить вам відчути себе впевненіше, втіливши в життя задумане раніше.

Стрілець

Досягнувши нарешті поставленої мети, ви можете зрозуміти, що це зовсім не те, що ви очікували. Ви можете бути розчаровані або приємно здивовані, але вам дійсно слід сподіватися, що все стане ще краще.

Козеріг

Якщо ви дали комусь обіцянку, то це не принесе вам користі — ви не зможете висловити свою точку зору, якщо не будете чітко висловлювати свої почуття і потреби.

Водолій

Вам належить сьогодні бути лідером, щоб вас і ваші ідеї помітили як ті, хто перебуває при владі, так і ті, хто нижче вас рангом. Але, що ті, що інші важливі в досягненні ваших цілей.

Риби

Сьогодні вас чекає обговорення великої події або пригоди, однак деякі захоплюючі плани поїздок, можливо, доведеться відкласти на невизначений термін.