Новини про зірок
Подобається

«Екс-учасниця «Холостяка»: Переможець шоу «МастерШеф» розсекретив ім’я своєї дівчини

27/12/2018     Автор: Яна Романська
«Екс-учасниця «Холостяка»: Переможець шоу «МастерШеф» розсекретив ім’я своєї дівчини

Вчора, 26 грудня, на телеканалі СТБ показали грандіозний суперфінал наймасштабнішого кулінарного шоу країни — "МастерШеф". Україна дізналась ім'я переможця восьмого сезону шоу.

Ним став білорус — 25-річний Іван Міланович. Іван особистість харизматична і уже з перших ефірів вражав суддів своїми результатами. Хлопець працює віддалено маркетологом і до останнього часу проживав на острові Балі.

Після перемоги у шоу життя хлопця кардинально змінилось. Він вирішив повністю присвятити себе кулінарії і залишився жити в Україні. 

До слова, саме в Україні Міланович знайшов своє кохання. Нещодавно на своїй сторінці в Мережі він опублікував загадковий пост, у якому зізнався, що знайшов ту єдину.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Я уже неоднократно рассказывал о том, как сильно МШ поменял мою жизнь!🔥 Но кроме всего прочего, благодаря МастерШеф я встретил свою вторую половинку.😋😘 Ведь именно проект меня привел в Украину!🔥😊 Я всегда очень избирательно подходил к личной жизни. И уже давно прошел тот этап, когда короткие романы и интрижки just for fun приносят удовольствие.🤔 Стараюсь смотреть в будущее и думать, может ли с этой девушкой у меня быть перспектива в виде семьи, или нет.🤔😏👌 Я всегда искал девушку-партнера, с которой смогу идти по жизни бок о бок. И таки нашел💥😊🔥 Наши отношения завязывались и развивались практически параллельно с проектом.😱 Не простой путь, но какие отношения не проходят трудности?!😏 А еще мы очень похожи!😁 Не только по характеру, но и внешне! Нас часто принимают за брата и сестру на улицах😂😂😂 Иногда удивляюсь, как мы нашли друга!🤗 P.S. Подробности опущу, так как считаю, что личная жизнь должна оставаться личной!🔥😊 Главное что я счастлив!🤗 P.P.S. И не забываем, что Финалу быть! Включаем СТБ в 20:00🔥🔥🔥 . . . #МастерШеф #МастерШеф8 #МШ #МШ8 #ИванМиланович #Миланович #ВаняМиланович #ЛичнаяЖизнь #Перемены #Счастлив #ВсеХорошо #СТБ #МожливоВсе

Публикация от ИВАН МИЛАНОВИЧ • MILAN.I.M (@milan.i.m)

"Я завжди шукав дівчину-партнера, з якою зможу йти по життю пліч-о-пліч. І таки знайшов 💥😊🔥 Наші відносини зав'язувалися і розвивалися практично паралельно з проектом.😱 Це не простий шлях, але які стосунки не проходять труднощі?! 😏 А ще ми дуже схожі! 😁 Не тільки за характером, але і зовні! Нас часто приймають за брата і сестру на вулицях 😂😂😂 Іноді дивуюся, як ми знайшли одного!", — написав Іван.

Пізніше журналістам вдалось з'ясувати, що обраницею переможця "МастерШеф" стала екс-учасниця Холостяка Ольга, яка зараз працює на СТБ адміністратором.