Зіркові скандали
Подобається

Розлучення Ані Лорак і чоловіка-турка: з’явилися несподівані подробиці про судовий процес співачки

26/12/2018     Автор: Яна Романська
Розлучення Ані Лорак і чоловіка-турка: з’явилися несподівані подробиці про судовий процес співачки

Із загального реєстру досудових рішень зникла заява про розгляд справи про розлучення співачки Ані Лорак.
У справі про розлучення української співачки Ані Лорак з чоловіком-турком Муратом Налчаджиоглу з'явилися несподівані подробиці. Як вдалося з'ясувати, пара просто не з'явилася на судове засідання, а заява дивним чином зникла з реєстру судових рішень.

Так, засідання київського суду мало відбутися ще в понеділок, 24 грудня, однак про те, чи відбулося воно, ніхто так і не повідомив. Трохи пізніше з реєстру досудових рішень зникла і сама заява про розгляд справи. Цю цікаву ситуацію прокоментував юрист, прізвище якого зберігається в секреті.

«Постанова про суд могла зникнути з реєстру, якщо вони забрали заяву або ж повідомили про те, що підписали мирову. Швидше за все, було так: Ані і Мурат прислали замість себе адвокатів, повідомили суду, що вони не розлучаються. Якби вони просто не прийшли на засідання, то його повинні перенести, а Лорак і Налчаджиоглу повинні були попередити про це, процес значно затягнувся б", — пояснив юрист.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що засідання у справі про розлучення популярної співачки Ані Лорак з чоловіком все ж сталося, але ні Кароліна, ні Мурат в суді не з'явилися. І якщо відсутність Лорак ще можна пояснити — артистка активно гастролює і зайнята на зйомках російського «Голосу», то чому на засідання не з'явився Мурат, який проживає в Києві, невідомо.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

❤️

Публикация от Ани Лорак (@anilorak)