Новини про зірок
Подобається

«До цього я ніколи її не помічав»: Володимир Зеленський відверто розповів про своє особисте життя

26/12/2018     Автор: Яна Романська
«До цього я ніколи її не помічав»: Володимир Зеленський відверто розповів про своє особисте життя

Популярний артист, актор та гуморист, лідер студії «Квартал 95» Володимир Зеленський відверто розповів про те, як познайомився і зробив пропозицію своїй дружині Олені. 

Так, Володимир Зеленський розповів, що перший раз побачив свою кохану Олену на шкільній лінійці. Також гуморист зізнався, як зробив пропозицію своїй обраниці. Варто нагадати, що Олена і Володимир Зеленський одружилися 15 років тому, 6 вересня 2003 року.

«Це була шкільна лінійка з нагоди нашого випуску з 11 класу. І хоч ми з Оленою вчилися в паралельних класах, до цієї лінійки я ніколи її чомусь не помічав. А ось тут несподівано помітив і майже блискавично закохався в цю симпатичну дівчину, що стоїть навпроти», — відповів відомий комік на питання про найпершу зустрічі з майбутньою дружиною.

Також він розповів про те, як робив коханій пропозицію руки і серця.

«Це сталося після фільму, на виході з кінотеатру в Кривому Розі. На той момент ми вже зустрічалися сім років. Я чітко пам'ятаю відчуття, що ми обидва вже дуже хочемо дітей. Я це, власне, і озвучив Олені, і вона мене підтримала. А оскільки ми народилися за радянських часів, коли вважалося, що народжувати дитину, не будучи в офіційному шлюбі, недобре, ми і прийняли рішення зіграти весілля», — відповів Зеленський.