Напередодні Різдва: мама Меган Маркл образила королеву Єлизавету II

25/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
Напередодні Різдва: мама Меган Маркл образила королеву Єлизавету II

Мати Меган Маркл, Дорія Регленд, піднесла своїй дочці різдвяний подарунок, і образила своїм вчинком королеву Єлизавету II.

 

Як ми повідомляли раніше, то Єлизавета II порушила королівські традиції, запросивши у замок на Різдво маму Меган Маркл,  Дорію Регленд, щоб відсвяткувати всією родиною в Сандрінгемі. Проте, Дорія ввічливо відхилила пропозицію королеви і вирішила залишитися на свята в Лос-Анджелесі. І тепер стала відома причина, чому саме Дорія могла відмовитися від такою нечуваної честі.   

 

Американські засоби масової інформації повідомляють, що 62-річна Дорія, яка розлучилася з батьком Меган, Томасом, в 1987 році і з того часу жодного разу не вступала в шлюб, зустріла нове кохання. І збирається провести свята зі своїм новим коханим. ЗМІ навіть припускають, що інструктор з йоги, яка видала заміж за принца свою єдину дочку, вже офіційно заручилася і незабаром відбудеться її власне весілля. На руці жінки помітили каблучку, досить схожу на обручку.

 

Дорія не дуже балакуча — на відміну від свого екс-чоловіка Томаса і родичів з його боку. Вона не дає інтерв'ю і поки що ретельно тримає в секреті особистість свого нареченого. Однак від очей сусідів і папараці їх стосунки приховати не вдалося. У пресу просочилися фотографії пари.

 

«Дорія завжди була незалежною, але, звичайно, вона хотіла б знайти ідеального партнера. І, схоже, це вже могло статися!», — говорить інсайдер.

 

Нагадаємо, що Дорія збирається приїхати в Лондон у майбутньому році, щоб допомагати дочці та принцу Гаррі доглядати за їх первістком, який повинен з'явитися на світ навесні 2019-го року.