Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 27 грудня 2018 року

25/12/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 27 грудня 2018 року

Овен
Сприятливий день для відпочинку. Саме час провести цей час в колі близьких і друзів. Влаштуйте їм сюрприз. Також постарайтеся не перевтомлюватися і побільше часу провести на повітрі. Вам потрібні нові джерела енергії.

Телець
Постарайтеся не довіряти всім підряд, це не піде вам на користь. Ви дуже вразливі і ваші знайомі цим пользуються. Проявіть рішучість і твердість. І тоді вам вдасться втілити в життя всі ваші плани.

Близнюки
Дуже важкий день в емоційному плані. Вам потрібно переглянути своє ставлення до оточуючих. Найкраще обмежити спілкування з зовнішнім світом і більше часу присвятити собі і відпочинку. Самотність стане вашим порятунком.

Рак
Всі справи відійдуть на другий план і цілий день вам доведеться вирішувати сімейні проблеми. Можливі великі фінансові втрати. Вам потрібно бути терплячими і стриманими.

Лев
Щоб отримати фінансову винагороду вам доведеться докласти багато зусиль. Будьте обережні з колегами, вони можуть дати вам помилковий рада. Також будьте обережні на вулиці — величезна ймовірність отримати травму.

Діва
Вас чекатимуть невдачі на кожному кроці. Постарайтеся не перевтомлюватися, оскільки ваша дратівливість спричинить за собою велику сімейну сварку. Також незважаючи на вашу діловитість, фінансового поліпшення не чекайте.

Терези
Вам буде дуже складно довести оточуючим, що ви чогось варті. Але не засмучуйтеся, всьому свій час. Головне не зупиняйтеся і здійсніть в життя задумане.

Скорпіон
День фінансових втрат. Будьте обережні, вас чекають непередбачені витрати. На роботі вас чекає багато недороблених справ.

Стрілець
Вас чекає багато сюрпризів в цей день. Начальство оцінить вашу працю і ви отримаєте вигідну пропозицію. Будинки вас також чекають приємності — романтична вечеря від коханої людини.

Козеріг
Саме час для особистого життя. Відкладіть усі справи і проведіть цей день в оточенні друзів. Можлива приємна зустріч або нове знайомство.

Водолій
Вас сьогодні чекає насичений день на роботі. Трудитися доведеться багато, але головне не даремно. Ваша праця гідно оцінять. Тому покажіть все на що здатні.

Риби
Сприятливий день для людей творчих професій. Саме час втілити в життя нові ідеї. Не бійтеся невдач. Головне почати, а далі все піде як по маслу.