Новини про зірок
Подобається

«Ввечері в прямому ефірі знали всі»: Лілія Ребрик вперше розповіла подробиці таємного весілля

24/12/2018     Автор: Яна Романська
«Ввечері в прямому ефірі знали всі»: Лілія Ребрик вперше розповіла подробиці таємного весілля

Лілія Ребрик одна з найпозитивніших телеведучих на українському телебаченні. Ця завжди усміхнена блондинка завжди викликає посмішки і у глядачів.

Лілія ось уже декілька років щаслива у шлюбі з танцюристом Андрієм Диким, з яким познайомилась на паркеті шоу "Танці з зірками".

Учора, 23 грудня, зіркова пара відсвяткувала річницю свого шлюбу — 7 років. І саме у цей святковий день телеведуча наважилась вперше розповісти про їхнє з Андрієм весілля.

«Сім років тому в цей день, 23 грудня, наше весілля з Андрієм Диким було в прямому ефірі», — розповіла Лілія Ребрик.

Лілія розповіла, що вони з коханим хотіли тиху і скромну церемонію і нікому про це не розповідали. Проте у прямому ефірі "Танців з зірками" молодят привітали і показали фото з їхньої весільної церемонії. А на гала-концерті подружжя виконало свій перший танець — вальс.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Сім років тому в цей день 23 грудня -наше весілля з @andrii_dykyi в прямому ефірі. Ви просили- я обіцяла викласти. Гортайте відео. Є повна версія танцю. Кращого весілля годі й думати. Ми, коли готували цей танець для гала-концерту- думали, що тільки ми будемо знати про що танцюватимемо… Я придумала, що буду в білій сукні😉. Тому що хотіли ми розписатися без пафосу і щоб цей день був тільки наш… А моя сестра і подруги , серед яких є й журналісти, все пронюхали і зробили нам сюрприз в РАЦСі , від якого нам вже не було куди сховатися. Ввечері в прямому ефірі знала вже вся країна. Ось таке скромне весілля у нас було😂😂. Тепер є що згадати 😜. #мідневесілля #сімроків разом #насвжечетверо #дикасімейка ❤️❤️❤️❤️

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

«Кращого весілля не придумаєш. Ми, коли готували цей танець для гала-концерту, вважали, що тільки ми будемо знати, про що будемо танцювати. Я придумала, що буду в білій сукні. Спочатку ми хотіли розписатися без пафосу, щоб цей день був тільки наш. А моя сестра і подруги, серед яких є і журналісти, все пронюхали і зробили нам сюрприз, від якого вже не було куди сховатися. Увечері в прямому ефірі про це знала вся країна. Ось таке скромне весілля у нас було. Тепер є що згадати», — поділилася Лілія Ребрик.