Новини про зірок
Подобається

«Нова пара?»: Іраклі Макацарія та Яна Заєць відпочивають разом у Грузії

24/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Нова пара?»: Іраклі Макацарія та Яна Заєць відпочивають разом у Грузії

Нещодавно фіналіст «Танці з зірками» та екс-холостяк Іраклі Макацарія поділився  в своєму особистому «Instagram» новою суспільною фотографією зі своєю партнеркою по паркету.

 

Ні у кого не залишилося сумнівів, що Іраклі та кого партнерка з танців, Яна Заєць, одна з кращих пар проекту. І їх секрет полягає не лише професійно поставлених танцях, але і у хімічній взаємодії між партнерами – це були досить щирі та теплі стосунки, які продовжуються і після фіналу шоу.

 

А нещодавно з фотоблогу Іраклі взагалі стало відомо, що Яна зарахз знаходиться у гостях в Грузії, куди її запросив Макацарія, щоб показати країну. Спочатку вони відправилися на гірськолижний курорт.

 

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Помню, как Яна мне показывала свои любимые места в Киеве, где она любит проводить время с семьей ❤️ Вчера ко мне она прилетела в гости и я знаю, что на мне теперь большая ответственность — влюбить Яну в Грузию 🇬🇪 так же, как люблю её я 🙂 Первая точка — Гудаури, сегодня весь день катаем на бордах 😎 Уже составил список мест на остальные дни к посещению , а один из пунктов — паркет грузинского танцпола ) Ну куда же без танцев для профессионального танцора @zlayazaya_official #maqatsa #gudauri #friends #happy #snowboarding #georgian

Публикация от Irakli Makatsaria (@maqatsa)

«Пам'ятаю, як Яна мені показувала свої улюблені місця в Києві, де вона любить проводити час з сім'єю. Вчора до мене вона прилетіла в гості і я знаю, що на мені тепер велика відповідальність — закохати Яну в Грузію так само, як люблю її я. Перша точка — Гудаурі, сьогодні весь день катаємо на бордах. Уже склав список місць на інші дні до відвідування, а один з пунктів — паркет грузинського танцполу) Ну куди ж без танців для професійного танцюриста», — написав Іраклі.