Гороскопи
Подобається

ГОРОСКОП НА 26 ГРУДНЯ 2018 РОКУ

24/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
ГОРОСКОП НА 26 ГРУДНЯ 2018 РОКУ

ОВЕН
Сьогодні досить емоційний день, який вже з самого ранку забере масу вашої енергії.  Не варто вступати в конфлікти з людьми, які вам особливо близькі.
ТЕЛЕЦЬ
Потрапити одного з ваших членів сім'ї.  Вам належить сьогодні виявитися на сімейній вечері, який закінчиться тихо, якщо ви не будете показувати характер.
БЛИЗНЮКИ
Ви сьогодні станете для кого-то справжній прикладом для наслідування.  Але не намагайтеся здатися краще, ніж ви є насправді.
РАК
Найкраще цей день провести з коханою людиною, адже для нього це складний день, а ви будете його порятунком.  Ваші відносини вийдуть на новий рівень.
ЛЕВ
Сьогодні ваш день занадто непередбачуваний.  Ви будете впадати з крайності в крайність і шукати відповіді на питання в своїй голові.  Розберіться в своїх почуттях.
ДІВА
Ви зустрінете сьогодні такої людини, яка дуже вплине на вашу кар'єру і зможе познайомити вас з потрібними людьми.
ТЕРЕЗИ
Сьогодні день, не дуже цікаво і нічого не буде відбуватися до самого вечора.  А в кінці дня вас чекає одне дуже приємна звістка.
СКОРПІОН
Вам буде здаватися, що ви вже розібралися в собі і більше нічого вас не турбує.  Але сьогодні відбудеться щось таке, що повалить вас в шок і ви знову повинні будете розбиратися в своїх почуттях.
СТРІЛЕЦЬ
День романтичних прогулянок і приємних розмов, який ви проведете в оточенні улюблених.  Сьогодні Вас чекає несподівана поїздка далеко від будинку.  Збирайте сумку!
КОЗЕРІГ
Сьогодні день буде оповитий роботою, адже Ви викличе допомогти в одному дуже складній справі своєму колезі.  Але ця робота не залишиться для вас не заохочення.
ВОДОЛІЙ
День буде оповитий приємними зустрічами і теплим словами.  Сьогодні для Вас дуже важливий день, коли Ви зрозумієте, чого саме Ви хочете.
РИБИ
Ви витратить цілий день на пошуки відповідей про те, де ж Ваше місце серед цих людей і, правильно ви вибрали для себе місце.  Але не хвилюйтеся.  Вам допоможуть зрозуміти, що Ви серед своїх.