Новини про зірок
Подобається

Завжди мріяла про чарівну казку: Відома українська співачка Міка Ньютон вийшла заміж

23/12/2018     Автор: Яна Романська
Завжди мріяла про чарівну казку: Відома українська співачка Міка Ньютон вийшла заміж

Представниця України на Євробаченні-2011, 32-річна співачка Міка Ньютон сьогодні, 23 грудня, вперше вийшла заміж. Українська співачка одружилася зі своїм коханим, американським продюсером Крісом Сааведрою, з яким перебувала в стосунках вже кілька років.

Пишне весілля відбулася в розкішному готелі в Каліфорнії. Гості церемонії вже поділилися першими знімками в соцмережах.

На торжестві були присутні багато близьких друзів Ньютон з України, в своїх соціальних мережах ділилися першими фотографіями з розкішного весілля Мікі і Кріса.

"Ми так багато раз представляли, як це буде … Ти завжди мріяла про чарівну казку. А вийшло навіть краще! Будь нескінченно улюблена і щаслива, моя улюблена дівчинка. Рада тебе сильно-сильно", — зворушливо написала телеведуча Тетяна Терехова.

Нагадаємо, раніше продюсером Міки Ньютон був Юрій Фальоса, який продюсував також Ані Лорак. У 2010 році Міка Ньютон зі скандалом розірвала відносини з Фальосою, відсудивши у нього право на своє сценічне ім'я і репертуар.

Після участі в міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення 2011», на якому вона зайняла четверте місце, Міка Ньютон (справжнє ім'я Оксана Грицай) переїхала жити в Лос-Анджелес і стала б'юті-блогером.