Новини про зірок
Подобається

«Після десяти днів хвороби…»: Віра Брежнєва розповіла про проблеми зі здоров’ям

22/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Після десяти днів хвороби…»: Віра Брежнєва розповіла про проблеми зі здоров’ям

Сьогодні, 22-го грудня, популярна українська співачка Віра Брежнєва, яка працює у РФ, поділилася на своїй сторінці «Instagram» інформацією про те, що вже деякий час у неї проблеми зі здоров'ям.

Артистка виклала фотографію у своїй соціальній мережі. На ній Віра зображена в повітряній  рожевій сукні, яка, за словами передплатників Брежнєвої, нагадує «зефірку». Сукня з довгим шлейфом, але відкритими ногами прекрасно підкреслює струнку фігуру співачки. На фотографії Віра також щасливо посміхається, позуючи перед камерою. Однак настрій поста, який співачка написала під фото, абсолютно відрізняється від настрою на фотографії, хоча все одно, на перший погляд, співачка оптимістична.

«Після десяти днів хвороби це плаття-свято 🎀 від @chapurin_official подарувало мені настрій», — написала Брежнєва.

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

После 10ти дней болезни это платье-праздник 🎀 от @chapurin_official подарило мне настроение)) 💗

Публикация от Vera Brezhneva (@ververa)

 


Нагадаємо, що попередній образ артистки, в якому вона була на спільній фотографії з актором Олександром Ревва, викликав критику з боку користувачів Мережі. Однак «зефірний» образ передплатники зірки взяли на «ура».


«Віра! Відмінне чудове плаття», «Цукерка», «Зефірка», «Незвичайна сукня», «Сукня шик! Тканина неймовірної краси!» і «Як тортик», — написали передплатники в коментарях під фото.

Також багато шанувальників занепокоїлися станом здоров'я співачки, почавши писати слова підтримки і побажань якнайшвидшого одужання:


«Яка хвороба?!», «Здоров'я Вам, милуюся!», «Відновлення сил. Міцного здоров'я в новому році», «Гілочка, так тримати, більше не хворій!».