Новини про зірок
Подобається

Фанати просто приголомшені! Стало відомо ім’я четвертого судді шоу «Голос країни»

17/12/2018     Автор: Яна Романська
Фанати просто приголомшені! Стало відомо ім’я четвертого судді шоу «Голос країни»

Уже зовсім скоро  на телеканалі "1+1" стартує новий сезон співочого шоу "Голос країни". Українці уже дізнались імена трьох тренерів нового сезону, якими стали репер Потап, Тіна Кароль і Монатік.

А ось ім'я четвертого судді стало відомо лише вчора. Це почесне місце дісталось зірці світового масштабу — співаку і автору світових хітів Dan Balan.

У 2009 році артист був номінований на престижну американську премію Grammy в якості співавтора музичного хіта Live Your Life, який виконують чудова Rihanna і репер T.I.

Чому саме зірку такого масштабу запросили до участі в українському шоу пояснює продюсер "Голосу" Володимир Завадюк.

«У цьому році Голос країни пройде під головною темою Зірки среди нас. Ми очікуємо, що новий сезон відкриє нам нові імена і нових зірок. Звичайно, це неможливо без оновленої тренерської панелі, яка в цьому році здивує телеглядачів своїм складом.

Вперше за всю історію проекту, до українських тренерів приєдналася зірка світового рівня Dan Balan, який відомий не тільки як виконавець, а й як композитор. Тому Dan Balan планує знайти на проекті не просто талановитий голос, а людину, якій він напише суперхіт і який вона зможе виконати його якнайкраще. Ми чекаємо від нього нових рішень і яскравих емоцій».