«Герцог і герцогиня Сассекські раді представити»: у Мережі з’явилося рідкісне фото з закритої вечірки принца Гаррі і Меган Маркл

16/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Герцог і герцогиня Сассекські раді представити»: у Мережі з’явилося рідкісне фото з закритої вечірки принца Гаррі і Меган Маркл

Кенсінгтонський палац порадував шанувальників герцогів Сассекських.

 

Після весілля принца Гаррі і Меган Маркл пройшло вже більше півроку, а прес-служба Кенсингтонського палацу продовжує радувати шанувальників пари рідкісними та романтичними фотографіями з церемонії. Так, вчора в офіційному акаунті королівської сім'ї з'явився новий знімок герцогів Сассекських, зроблений під час закритої вечірки, після весілля.

 

На чорно-білому фото подружжя зображені зі спини, проте від цього кадр виглядає ще більш інтимним, ніж можна було уявити: Меган і Гаррі милуються салютом і при цьому ніжно обіймають один одного.

 

«Герцог і герцогиня Сассекські раді представити нову фотографію, зроблену в день їхнього весілля, 19 травня, під час прийому у Фрогмор-Хаус. Автором знімка став Кріс Аллертон», — свідчить підпис під фото.

До цього дня ніяких подробиць закритої вечірки не відкривали і шанувальникам залишалося тільки здогадуватися, що ж відбувалося на найгучнішому весільному святкуванні року.

 

Варто зазначити, що саме цю фотографію опублікували не просто так: саме її будуть відправляти на різдвяних листівках тим, хто писав добрі листи до Букінгемського палацу. З наступаючим Новим роком та Різдвом!