Плітки
Подобається

«Сивина в бороду, біс у ребро»: 55-річний Джонні Депп цілується з блондинкою на новому фото

14/12/2018     Автор: Яна Романська
«Сивина в бороду, біс у ребро»: 55-річний Джонні Депп цілується з блондинкою на новому фото

Після свого скандального розлучення з Ембер Херд в 2017 році голлівудський красунчик Джонні Депп (Johnny Depp) не представляв громадськості нових обраниць, тому свіже фото з участю 55-річного актора здивувало прихильниць: на знімку Джонні цілує в губи привабливу блондинку в жовтій сукні.

Пізніше стало відомо, що кадри були зроблені на благодійному заході рок-співака Еліса Купера Alice Cooper's Christmas Pudding Show. А блондинкою виявилася давня подруга актора — аукціоніст і бізнесвумен Летиція Фрай (Letitia Frye). За її словами, поцілунок з Деппом був лише дружнім жестом.

«Народ, ми просто друзі і збираємо гроші для нашого приятеля Еліса Купера, щоб допомогти підліткам. Дві речі Джонні пішли з молотка більш ніж за $ 50 тисяч. Все заради допомоги дітям, початківцям шлях в мистецтві », — повідомила Летиція в своєму Instagram.
 

Нагадаємо, в жовтні Джонні Депп вперше розповів подробиці гучного скандалу з Ембер Херд. Актриса звинувачувала Деппа в рукоприкладстві, але він заявив, що така поведінка зовсім для нього не характерна.

Раніше актор протягом довгих років залишався зразковим сім'янином. Джонні більше чотирнадцяти років прожив разом з французькою актрисою і співачкою Ванессою Параді. У них двоє спільних дітей: 19-річна дочка Лілі Роуз-Депп і 16-річний син Джек.

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

I posted earlier about my annual prom pic with @alicecooper, glad I had the foresight to use this pose in my first pic with #johnnydepp years ago. 😉Here’s our semi-annual Christmas Pudding pic for 2018! #backstage #allaccess #johnny #jd

Публикация от Letitia Frye (@letitia_frye)