Плітки
Подобається

«У компанії красивої жінки»: В’ячеслав Узелков показав фото із засніжених Карпат без дружини

13/12/2018     Автор: Яна Романська
«У компанії красивої жінки»: В’ячеслав Узелков показав фото із засніжених Карпат без дружини

Нещодавно Мережею поповзли плітки, що одна з найзразковіших пар в українському шоу-бізнесі розлучаються. Мова про боксера і тренера "Зважених і Щасливих" В'ячеслава Узелкова і його дружину Марину.

Офіційних підтверджень від зіркового подружжя не надходило. Більше того, Узелков після чуток розмістив світлину коханої і залишив під нею зворушливий підпис.

Так зіркового розлучення не буде?

Шанувальники припускають, що пара офіційно не повідомляє про розставання. оскільки зараз триває черговий сезон "Зважених", у якому сімейство виступає у якості тренерів. Сезон, до слова, присвячений сімейним цінностям. Тому Узелкови не мають права руйнувати уявлення про ідеальну родину, якою їх і вважають.

А поки чутки розповсюджуються з блискавичною швидкістю Слава разом з іншими зірками СТБ подався на відпочинок у Карпати. Компанію зірковому тренеру склала телеведуча Надія Матвеєва і експерт шоу "Я соромлюсь свого тіла" Валерій Ославський.

Світлинами із засніжених гір Узелков поділився на своїй сторінці. Правда на світлинах з Карпат немає дружини боксера. Напевно залишилась вдома з дітьми. Чи таки і правда вони не разом?