Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 15 грудня 2018 року

13/12/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 15 грудня 2018 року

Овен

У цей день ви зможете проявити всі свої творчі таланти.  Ви зможете поліпшити своє матеріальне становище.  У вас також з'являться нові корисні знайомства.

Телець

Вас чекає зустріч зі старими але дуже хорошими друзями.  Головне — не втручатися в чужі справи, навіть якщо ви впевнені в своїй раді.  Не потрібно псувати хороші відносини.

Близнюки

Не бійтеся реалізувати себе в чомусь новому.  Починайте нову справу і ні про що не шкодуйте.  Удача на вашому боці і потрібно скористатися нею сповна.

Рак

Вам нарешті вдасться вирішити накопичені проблеми на роботі.  Проявіть рішучість.  І ні в якому разі не звертайте уваги на маленькі невдачі.

Лев

Якщо у вас з'явилася необхідність звернеться до органів місцевої влади або якусь громадську організацію, саме час це зробити.  Вам не доведеться проходити кілька кіл бюрократії.  Своє запитання ви вирішите швидко і без проблем.

Діва

Дуже сприятливий день для людей творчих професій.  У вас з'явиться багато сил і енергії для втілення в реальність давно запланованих ідей і проектів.

Ваги

Вас чекає відрядження.  А також вам доведеться підписувати ряд важливих документів.  Не бійтеся.  Вас чекає удача і успішний результат будь-якої угоди.

Скорпіон

Дуже важкий день для представників цього знака зодіаку.  Ви відчуєте ворожнечу з боку близьких людей.  Але не відповідайте їм у відповідь тим же.  Проявіть свою доброту і терпимість.

Стрілець

Вас чекає приємний день в компанії ваших колег.  Чи виявиться у вас дуже непоганий колектив.  Запропонуйте продовжити спілкування за межами роботи.  Сходіть в кафе або боулінг.

Козеріг

В цей день вам потрібно зосередитися на чомусь одному.  Не потрібно витрачати енергию на не зовсім важливі і термінові справи.  Проведіть вечір в компанії улюблених.

Водолій

Вас цілий день будуть переслідувати сумніви.  Найкраще звернутися за мудрою порадою до своїх батьків.  Їм буде приємно вашу увагу.

Риби

У вас виникне потреба звернутися по допомогу до колег.  Але вас чекає дуже складна розмова.  Складно буде переконати людей, які вас недолюблюють.