«Весілля?»: Кріштіану Роналду прокоментував чутки про своє одруження

11/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Весілля?»: Кріштіану Роналду  прокоментував чутки про своє одруження

Все частіше почали з’являтися чутки про одруження Кріштіану Роналду та  Джорджини Родрігес.

 

І на тлі чуток про майбутнє весілля Кріштіану Роналду з коханою, відповідь футболіста спантеличила багатьох шанувальників.

 

Перші чутки про весілля Кріштіану Роналду та Джорджини Родрігес з'явилися ще влітку цього року. Тоді дівчина була помічена з величезною каблучкою на безіменному пальці. Однак все питання про майбутнє одруження і Джорджина, і Кріштіану ігнорували. Втім, це не завадило прихильникам міркувати, наскільки розкішної буде майбутня церемонія.

 

Однак днями у журналістів з'явилася можливість особисто запитати у спортсмена про весілля з Родрігес. І варто зазначити, що відповідь Кріштіану дещо здивувала.

 

"Весілля? Не знаю, коли це станеться, але зараз воно точно не входить в мої плани", — сказав Кріштіану.

 

Нагадаємо, що вперше про роман Роналду і Родрігес заговорили в грудні 2016 року, коли пару помітили під час футбольного матчу "Реала" з "Депортіво". Пізніше вони з'явилися разом в одному з модних салонів Мадрида і в паризькому Діснейленді. В кінці весни з'явилися чутки про вагітність Джорджини, які пізніше підтвердив сам Роналду і фотографії папараці. На початку серпня минулого року стало выдомо, що пара чекає дівчинку.

 

І вже 12-го листопада Кріштіану Роналду став батьком у четвертий раз. Джорджина Родрігес подарувала йому доньку: дівчинка отримала ім'я Алана-Мартіна, як і планувалося.