Вагітна Меган Маркл вразила гостей своєю появою на премії Fashion Awards 2018

11/12/2018     Автор: Яна Романська
Вагітна Меган Маркл вразила гостей своєю появою на премії Fashion Awards 2018

Ставши дружиною принца Гаррі і автоматично герцогинею, Меган Маркл практично перестала відвідувати світські заходи, які не мають відношення до справ британської монаршої родини. Яким ж було здивування гостей премії Fashion Awards 2018, коли для вручення однієї з нагород на сцені з'явилася дружина принца Гаррі.

Сьогодні вночі в Лондоні пройшла щорічна церемонія вручення нагород The ​​Fashion Awards. В Royal Albert Hall, де було організовано торжество, напередодні з'їхалися всі найвпливовіші діячі світу моди. Але найбільшим сюрпризом для гостей нагородження стала поява вагітної герцогині Сассекської.

Дружина принца Гаррі піднялася на сцену в ефектному вечірньому вбранні і вручила нагороду Клер Уейт Келлер, главі модного Будинку Givenchy. Саме цьому дизайнеру на початку цього року довірили створити весільну сукню для Меган. До слова, саме цей бренд є одним з найулюбленіших у Маркл. За реакцією креативного директора модного будинку Givenchy було видно, що вона теж не очікувала побачити Меган в цей вечір. Про вихід герцогині Сассекської не знав практично ніхто.

Герцогиня виголосила полум'яну промову зі словами подяки, а ще згадала в виступі, що вважає Великобританію своїм «другим домом». А поки Меган говорила, присутні в залі модні експерти розбирали образ колишньої актриси по клітинках.

На сцену дружина принца Гаррі вийшла в ефектному вбранні чорного кольору від Givenchy (що не дивно), який підкреслив її «підрісший» живіт. Плаття було доповнено масивними золотими браслетами Pippa Small і босоніжками в тон до аксесуарів Tamara Mellon. Образ завершили зібране назад волосся, а також манікюр в темних відтінках, що, до речі, є порушенням королівського протоколу. Монаршим особам велено з'являтися на публіці тільки з тілесним, блідо рожевим або прозорим лаком на нігтях.

Втім, майбутня мама виглядала абсолютно щасливою. Судячи з усього, її абсолютно не хвилюють заполонивші британську пресу чутки про її поганий характер, який став, нібито, причиною сварки між Гаррі і Вільямом, а також приводом для звільнення кількох службовців Єлизавети II.
 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

✨✨

Публикация от British Royal Family (@windsorroyalfamily)

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

😍🤰🏽

Публикация от British Royal Family (@windsorroyalfamily)

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

She looked so beautiful 😍😍

Публикация от British Royal Family (@windsorroyalfamily)

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Meghan looking absolutely stunning at the British Fashion Awards!! ♥️♥️🇬🇧

Публикация от British Royal Family (@windsorroyalfamily)