ані лорак
Подобається

«Так неймовірно вдало і щасливо складається у неї кар’єра в Росії»: Кіркоров похвалив Лорак за успіх у Росії, що обурило прихильників співачки

09/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Так неймовірно вдало і щасливо складається у неї кар’єра в Росії»: Кіркоров похвалив Лорак за успіх у Росії, що обурило прихильників співачки

«Поп-король» Росії Філіп Кіркоров не так давно поділився на своїй особистій сторінці в «Instagram» відео-анонсом шоу популярної української співачки Ані Лорак, яка переїхала до Росії, під назвою «Діва». У підписі до фото він похвалив Лорак, а також зазначив її шалену популярність в Росії, яка стрімко зростає.

Як відомо, концерт співачки повинен був бути показаний на російському  «Першому» каналі вже вчора. З цього приводу Філіп Кіркоров вирішив розхвалити Лорак, а також заявив, що артистку полюбили не тільки в Російській Федерації за такий короткий час, але і у всьому світі.

«Могли б ми з Кароліною мріяти ще 10 років тому, після її срібної медалі на "Євробаченні" 2008 року в Сербії і нехай навіть після такого тріумфального успіху нашої «Shady Lady», що так неймовірно вдало і щасливо складеться у неї кар'єра в Росії, і так її полюблять тут і не тільки, в усьому світі полюблять, і на пострадянському просторі. І ця неймовірна щира любов глядачів призведе її до постійних аншлагів по всій Росії», — написав Кіркоров під опублікованим відеороликом.

Також він зазначив, що концертна програма Ані і її шоу зібрала «безліч нагород» і тому він навіть трохи заздрить всім, хто зможе побачити концерт по телевізору.

«На даний момент я і сам заздрю ​​тим, хто побачить цю чудову казку і високотехнологічне шоу у себе вдома на екранах ТВ».

Прихильники ж Короліни з України обурилися поведінці співачки, яка навіть не планує приїжджати до рідної країни зі своїм шоу, і продовжує хизуватися досягненнями в Росії.