Новини про зірок
Подобається

«Син шанує мамину роботу»: Валентина Хамайко повернулась в ефір через три дні після пологів

09/12/2018     Автор: Яна Романська
«Син шанує мамину роботу»: Валентина Хамайко повернулась в ефір через три дні після пологів

Відома українська телеведуча стала мамою хлопчика.

Українська ведуча програми "Сніданок. Вихідний" Валентина Хамайко, яка 5 грудня народила четверту дитину, розповіла подробиці появи на світ малюка. Нагадаємо, що 35-річна Хамайко народила хлопчика вагою 4 кг і 58 см в одному з київських приватних пологових будинків. Зірка поділилася подробицями, як саме це відбувалося.

"Останній раз я народжувала Мирославу в 2013 році, зараз все змінилося. Дитині після пологів дають можливість відпочити. Вона лежить з мамою десь близько 2 годин, і тільки після цього малюка оглядають, вимірюють і беруть необхідні аналізи", — поділилася ведуча.

Чоловік Валентини повідомив, що в загальному пологи зайняли всього 25 хвилин.

"Все у нас зайняло 25 хвилин інтенсивного процесу", — повідомив чоловік Хамайко — Андрій Оністрат.

Валентина повідомила, що засиджуватися вдома не збирається і вже 8 грудня вийшла в прямий ефір "Сніданку".

"Четверті пологи — свідомі! У пологовий будинок ми приїхали в 19.00 і, я сказала лікарю, що близько півночі народимо. Лікар трохи засумнівався в моїх словах. Я розуміла, що потрібно рухатися, а не лежати, тому почала розважати себе дзвінками друзям і розмовами. Так, майже в компанії друзів і народила! Хлопчик мій високий — 58 см і 4 кг. Очі мені ще не показував, а волосся темне. В суботу планую бути в ефірі! Син шанує мамину роботу. Народився так, щоб все було зручно ", — підсумувала Валентина.