Плітки
Подобається

«Настя у красивій весільній сукні»: Володимир Зеленський показав ніжне фото у компанії молодої актриси

08/12/2018     Автор: Яна Романська
«Настя у красивій весільній сукні»: Володимир Зеленський показав ніжне фото у компанії молодої актриси

Поки уся країна активно обговорює можливу участь Володимира Зеленського у виборах президента, сам комік готується до прем'єри фільму "Я Ти Він Вона".

Зеленський зіграв у фільмі одну з головних ролей, а також взяв участь у створенні комедії. У кінотеатрах фільм можна буде поглянути з 17 грудня, напередодні новорічних свят.

На своїй сторінці в Інстаграм Володимир поділився світлиною афіші фільму. На ній Зеленський позує у компанії молодої актриси — Насті Короткої. Володимир позує у костюмі і, незвичних для нього, вусах. Настя на фото позує у красивій весільній сукні і з діадемою на голові.

У підписі до фото комік зазначив, що з нетерпінням чекає прем'єри свого нового творіння.  

Шанувальники Зеленського відзначили, що також з нетерпінням чекають 17 грудня і уже слідкують за стартом продажу квитків.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Відвідати спражню зіркову прем'єру разом із @zelenskiy_official, @evgenii.koshevoi, @nadyadorofeeva, @nastyakorotkaya та іншими актора фільму й випити шампанського на справжній кіношній тусовці може кожен! Не проґав старт продажу квитків! #ятивінвона #ятыонона #zolotoyvek #27грудня #17грудня #романтичнакомедія #скоропремьєра #квартал95 #kvartal95

Публикация от Я, Ти, Він, Вона (@me_you_he_she_movie)

"Чекаю з нетерпінням!, Коли будуть квитки?, Ого, класно, дуже хочеться попасти на прем'єру".

До слова, для Зеленського це вже не перший досвід акторства в повнометражних картинах. Раніше Володимир зіграв головну роль у трилогії "Кохання у великому місті" і серіалі власного виробництва — "Слуга народу".