Прем’єра від MARVEL: в Мережі з’явився довгоочікуваний трейлер нових «Месників»

07/12/2018     Автор: Яна Романська
Прем’єра від MARVEL: в Мережі з’явився довгоочікуваний трейлер нових «Месників»

Друга частина епічного супергеройського фільму Marvel буде називатися «Месники: Кінець гри» (Avengers: Endgame), про це стало відомо з першого трейлера до фільму, який потрапив в Мережу декілька годин тому.

Третя збірка супергероїв під назвою «Месники» складається з двох частин, в кінці торішньої «Війни безкінечності» суперлиходій Танос клацнув своєю рукавичкою і вбив половину населення планети (у нього були свої мотиви, не питайте).

Новий трейлер наповнений сумом про втрачених близьких героїв, які залишилися в живих. Перші кадри показують Тоні Старка на якомусь космоліті, який розмовляє з шоломом (дуже схоже на кадри з «Зоряних воєн: Пробудження сили», коли Кайло Рен розмовляв з обгорілим шоломом Дарта Вейдера). Таке враження, що він застряг десь в космосі.

Після глядачі бачать страждання Капітана Америки, Чорної Вдови, Тора та інших персонажів. Але під кінець трейлера гнітючу атмосферу розбавляє Скот Ленг (Людина-Мураха), який стукає в двері до Стіва Роджерса. Згідно фанатських теорій, саме Ленг повинен знайти спосіб повернути час назад, адже на момент клацання Таноса знаходився в квантовому вимірі.