Новини про зірок
Подобається

«Думаєте, мені не було страшно?»: Регіна Тодоренко поділилася першим фото, після народження сина

07/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Думаєте, мені не було страшно?»: Регіна Тодоренко поділилася першим фото, після народження сина

Відома співачка і телеведуча Регіна Тодоренко, яка не так давно таємно зіграла весілля зі своїм коханим, популярним співаком Владом Топаловим, народила первістка. Про це днями повідомляли всі засоби масової інформації.

 

Як нещодавно інформували, то малюк народився п'ятого грудня, в одному з московських пологових будинків, а точніше в пологовому будинку №29 Н. Е. Баумана. Про це також повідомляли засоби масової інформації.

 

Однак, цю новину підтвердив сам новоспечений батько, Влад Топалов. Він також розповів, як проходили пологи і як почуває себе Регіна, після народження малюка.

 

З його слів стало відомо, що у них народився син, вагою 3 кілограми і 690 грамів і зростом 59 сантиметрів. Також він зазначив, що зараз його дружина і син почувають себе добре.

 

Після народження малюка пройшов всього один день, але Регіна вже написала в своєму особистому «Instagram» послання до своїх шанувальників. Однак, це не дивно, адже Регіна завжди була активним користувачем цієї соціальної мережі і шанувальники з завмиранням серця чекали будь-яких новин від Регіни, після народження первістка. Однак, Тодоренко в новому пості ні слова не сказала про народження сина.

 

Справа в тому, що знаменитість опублікувала історію про своє телешоу, чим розчарувала своїх шанувальників. І зараз також не розповіла нічого про останні новини у своєму житті.

 

«Давайте з вами поговоримо про те, що робить вас щасливими? Для мене, наприклад, щастя — займатися улюбленою роботою. Коли рік тому я вирішила покинути шоу «Орел і решка» заради того, щоб створити власне шоу, думаєте, мені не було страшно? Ще як було! Я не знала, яким воно буде, сподобається вам чи ні, а чи прийдуть гості, і як взагалі зібрати команду, яка буде думати так само, як я. Зараз я можу сказати, що пишаюся тим, що ми робимо. І я готова продовжувати працювати по 12 годин, знаючи, заради чого все це! Я кайфую від того, коли бачу, що виходить, коли читаю відгуки про шоу », — написала телеведуча.

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Ребята, давайте с вами поговорим о том, что делает вас счастливыми? Для меня, например, счастье – заниматься любимой работой. Когда год назад я решила покинуть шоу «Орёл и решка» ради того, чтобы создать собственное шоу, думаете, мне не было страшно? Еще как было! Я не знала, каким оно будет, понравится вам или нет, а придут ли гости, и как вообще собрать команду, которая будет думать так же, как я. Сейчас я могу сказать, что горжусь тем, что мы делаем. И я готова продолжать работать по 12 часов, зная, ради чего всё это! 💪Я кайфую от того, когда вижу, что получается, когда читаю отзывы о шоу. Ну а что вам приносит удовольствие в жизни? Рассказывайте в комментариях 😉#регинатодоренко #регинапутешественница🌎🌏🌍 Фото — @mochkaaai

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)