Новини про зірок
Подобається

Відома українська телеведуча стала мамою

06/12/2018     Автор: Яна Романська
Відома українська телеведуча стала мамою

Українська телеведуча Валентина Хамайко ввечері в середу, 5 грудня, народила четверту дитину.  Відео з матусею і новонародженим з підписом "Синулік" розмістив в Facebook її чоловік Андрій Оністрат.

Відео вийшло дуже милим і зворушливим.

Андрій Оністрат виходив в ефір на своїй сторінці, щоб подякувати всім за привітання, і зазначив, що мама — Валентина Хамайко, відчуває себе добре.

"У НАС НАРОДИВСЯ ПАЦАН, 4,050, 58 САНТИМЕТРІВ … Я ТАК ДАВНО НЕ БУВ ТАТОМ, В СЕНСІ, ТАТОМ НОВОНАРОДЖЕНОГО, П'ЯТЬ РОКІВ.  Я РОЗУМІЮ, ЩО ПОПЕРЕДУ — НОВЕ ЖИТТЯ.  Я ЙОГО ХОТІВ, ХОЧУ, І ВСЕ ОДНО ЯКАСЬ НЕВІДОМІСТЬ", — кричав від радості Андрій.

Незабаром і сама Валентина показала відео новонародженого і написала зворушливий пост, в якому подякувала за підтримку колегу Руслана Сенічкіна і всіх, хто встиг привітати її з народженням сина.

«Лежу і не можу заснути від емоцій, щастя, втоми і ваших поздоровлень.  Спасибі Руслан Сенічкін, який несподівано для нас, так і для себе також, підтримав нас з Андрієм, розважав і відволікав розмовами.  Через годину після нашої розмови я вже тримала сина на руках », — написала Валентина і обіцяла незабаром розповісти про пологи.

У ведучої є троє старших дітей: Соломія (9 років), Мирослава (5 років) і Михайло (5 років).  При цьому, вона справляється без няні.  Четверту дитину вона також має намір виховувати з чоловіком.