Новини про зірок
Подобається

Анна Трінчер розповіла про своє особисте життя

06/12/2018     Автор: Яна Романська
Анна Трінчер розповіла про своє особисте життя

Анна Трінчер дала інтерв'ю, в якому розповіла про особисті стосунки і як все починалося.

Трінчер — українська співачка і актриса.  Дівчина відома завдяки участі в українських вокальних шоу «Голос.  Діти 2 »і« Голос країни ».  Талановита дівчинка в 2015 році представляла Україну на дитячому конкурсі «Євробачення».

Молодій дівчині фанати постійно приписують роман з її партнером по знімальному майданчику серіалу «# Школа» — Олегом Виговським.  Однак дівчина десятки разів заперечувала відносини з актором.  Вона навіть записала відео на своєму YouТube-каналі, де разом з Олегом повідомила, що вони лише близькі друзі.

Якщо раніше фоловерів Анни Трінчер могли тільки здогадуватися про це, то тепер же дівчина підтвердила відносини з Богданом Осадчук.

"Мало хто знає, але формуватися наші відносини з Богданом почали ще під час" Голосу Країни ". Перед моїм першим виступом Богдан подарував мені маленького ведмежати і сказав:

"Це буде твоїм талісманом".  На всіх інших виступах мій оберіг був завжди зі мною.  Я відчувала спокій і віру в себе, в усі, що я роблю.  Саме це ведмежа і став початком нашої історії кохання.

Тепер у мене ціла колекція ведмежат, яких мені дарує Богдан, коли у мене відповідальний день."