Новини про зірок
Подобається

«Ну нарешті»: Регіна Тодоренко і Влад Топалов стали батьками — ЗМІ

05/12/2018     Автор: Яна Романська
«Ну нарешті»: Регіна Тодоренко і Влад Топалов стали батьками — ЗМІ

Зірка тревел-шоу "Орел і решка" святкує поповнення в родині. Сьогодні 28-річна телеведуча і співачка Регіна Тодоренко і 32-річний музикант Влад Топалов стали батьками!

Радісною звісткою із засобами масової інформації поділився сам Топалов: виданню PeopleTalk він повідомив, що у нього і його дружини (знаменитості офіційно узаконили свої стосунки 25 листопада) народився син.

Нагадаємо, Регіна і Влад познайомилися, граючи у виставі "Заклади дружину в ломбард" в Театріумі на Серпуховці. На початку літа артисти підтвердили свій роман, опублікувавши спільні фотографії з відпустки, яку вони провели разом у Лондоні, де пара відзначала день народження Регіни. В кінці липня Регіна Тодоренко і Влад заручилися на Корсиці.

Довгий час телеведуча ніяк не коментувала чутки про свою вагітність. У серпні Тодоренко прийшла на інтерв'ю до Іляни Ердеевої, головного редактора журналу Glamour, і знову-таки пожартувала: "Друзі, все, як ви пишете. Я дійсно дуже добре поїла і поправилася на цілих десять кілограмів."

Практично до самих пологів Регіна Тодоренко вела активний спосіб життя: відвідувала світські тусовки і активно знімалася на телебаченні. Тепер Тодоренко доведеться хоча б на короткий час зменшити свій запал і присвятити всю себе новонародженому спадкоємцю. Сьогодні телеведуча вперше стала мамою. Зараз молода мама і батько дитини Влад Топалов приймають поздоровлення від рідних, колег і шанувальників.

Поки Регіна намагається не поширюватися про радісну подію. А ось Влад Топалов підтвердив журналістам, що він став батьком. За словами музиканта, у них з Тодоренко народився син вагою 3690 грамів і зростом 59 сантиметрів. Тепер шанувальникам творчості Регіни залишається гадати, як скоро їх улюблениця повернеться до роботи. Також багатьом цікаво знати, чи буде зірка користуватися послугами няні.

До слова, в кінці жовтня відбулося і ще одна важлива подія в житті артистів: закохані розписалися. Артисти вирішили відправитися в РАЦС, запросивши на церемонію лише найближчих і рідних людей. А ось шикарне весілля зоряної пари відбудеться ближче до літа, коли телеведуча повністю прийде в форму. В інтерв'ю пресі Регіна зізналася, що мріє про красиву церемонію за кордоном.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Ребятки, а поделитесь секретом своих отношений? Что делать , чтоб сохранить любовь на долгие годы?) Моя мама говорит: «Если возникают вопросы, договариваться и никогда не хлопать дверью»! Папа считает: «Каждая ссора — это путь к познанию друг друга и обтачивание острых углов» Гости моего шоу #ПятницаСРегиной советуют разное. Кстати, смотрите , как поддерживает семейные отношения @xenia_sobchak , уже завтра на моем #Youtube ! А что вы скажете? My inspiration — @vladtopalovofficial Mua&hair — @yanabuzychkina Style — @irushairusha Jewelries — @vintagedream_ru Dress — @terekhovofficial ❤️ @glamour_russia

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

По вашим убедительным просьбам и заявкам мы наконец-то сделали это))) 25 октября в моей жизни произошло знаменательное событие – я стала женой! 💪🏻💪🏻💪🏻Так совпало, что именно в этот день у самых дорогих для меня мужчин – у моего папы и у Влада день рождения. Не зря говорят, что женщина выбирает супруга, похожего на отца. Изначально Влад планировал сделать нашу роспись сюрпризом, но я почувствовала, что что-то готовится, и стала задавать вопросы, ведь нужно было выбрать не только платье, но и кольцо! И тут отдельная благодарность моему мужу и ювелирному дому @korloff_moscow за терпение 🙈😆. Очень сложно, будучи беременной, выбирать обручальное кольцо 💍: «Хочу больше камней, нет, хочу меньше камней, , ой…пальцы отекли, ой…а теперь какие-то тонкие стали» 😆😆😆. Я — самый привередливый товарищ, но даже с такой привередой крутейшие ребята из прекрасного уютного бутика #korloffmariage справились и подобрали долгожданное колечко для золушки со специальным секретным покрытием на внутренней стороне 😌(да, да, можно выбрать цвет, о котором будете знать только вы вдвоём), там даже есть пластиночка для гравировки , но об этом позже😃 А вы долго выбирали обручальные кольца?

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)