Новини про зірок
Подобається

Експерт проекту «Топ-модель по-українськи», Соня Плакидюк, відверто розповіла, чому досі не вийшла заміж за Горна

05/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
Експерт проекту «Топ-модель по-українськи», Соня Плакидюк, відверто розповіла, чому досі не вийшла заміж за Горна

Відомий український фотограф і експерт проекту «Топ-модель по-українськи», що виходить на Новому каналі, Соня Плакидюк нещодавно у інтерв’ю розповіла, чому так і не вийшла заміж за Річарда Горна, а також про проблеми зі здоров’ям.

Нагадаємо, що у вересні минулого року в ефірі студії шоу «Сюрприз, сюрприз!», яке виходить на СТБ, хореограф і коханий Соні Річард Горн зробив їй пропозицію. З того часу прихильники чекають продовження історії у вигляді весілля, але пара не поспішає, а у інтерв’ю Соня прояснила ситуацію:

«Немає часу. Є у мене одна психологічна проблема — я ідеаліст. Уже придумала собі, як все повинно статися. І хтось повинен організувати мені моє весілля, але не я. У мене на це немає часу. А тепер я розумію, що вона не відбудеться так, як я хочу, без моєї участі, а доручити організацію нікому не можу. Ми вже навіть сіли і розписали список справ. Але…»

 

У Соні вже було заплановане весілля з людиною, з якою вона прожила чотири роки.

 

«Там вже було готово все. Я дала згоду. Але у попереднього нареченого була позиція, що все має статися само собою. Він був не резидентом країни і «провтикав» оновити документи. Тому перенесення весілля у нас тоді стався чисто по документним історіям. І, мабуть, не дарма! Коли ми познайомилися з Річардом, наші відносини з колишнім нареченим вже зазнавали термінальну фазу. Якщо все не дуже добре до заміжжя, нерозумно сподіватися, що воно все якимось дивом станеться після».

 

Також зірка розповіла про проблеми зі здоров’ям, які минули завдяки коханому чоловікові:

«Я завжди була аллергиком, у мене завжди були якісь дерматити. З Річардом у мене все пройшло! Він настільки переконав моє тіло в тому, що я здорова, щаслива, що я з тих пір не була у дерматолога жодного разу».