Новини про зірок
Подобається

Вагітна екс-ведуча «Орел і Решка» була госпіталізована в лікарню

04/12/2018     Автор: Яна Романська
Вагітна екс-ведуча «Орел і Решка» була госпіталізована в лікарню

Одна з найкрасивіших ведучих шоу "Орел і Решка" показала фото з лікарні. Телеведучої знадобилася допомога лікарів.

Екс-зірка шоу "Орел і Решка" Наталі Невєдрова опублікувала знімок з лікарні. Під фото вагітна другою дитиною красуня написала:

"А як пройшов ваш понеділок? Ніколи б не подумала, що медична кушетка може бути такою зручною для сну. Або просто трьох годин ночі мені було недостатньо? Насправді, сьогодні був не мій день. Після двох днів репетицій хотілося просто лежати, а довелося мотатися по аптеках міста. Але я рада, що він майже пройшов. Повернулася додому після крапельниці і ось тільки відкрила очі. Сусіди свердлять, я бадьора, а життя прекрасне".

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

А как прошёл ваш понедельник? Никогда бы не подумала, что медицинская кушетка может быть такой удобной для сна. Или просто трёх часов ночью мне было недостаточно? На самом деле, сегодня был абсолютно не мой день. После двух дней репетиций хотелось просто лежать, а пришлось мотаться по аптекам города. Но я рада, что он почти прошёл. Вернулась домой после капельницы и вот только открыла глаза. Соседи сверлят, я бодра, а жизнь прекрасна 😅

Публикация от Натали Неведрова 🦄 (@nevedrova)

 

Наталі вирішувала не уточнювати, чому їй довелося поїхати в клініку. Можливо, це був плановий візит. Нагадаємо також, що раніше Тодоренко прокоментувала таємну весілля з російським співаком. У своєму пості в Instagram 28-річна ведуча розповіла, що коханий планував зробити їй сюрприз.