Зіркові скандали
Подобається

Скандал! Виступ українського гурту KAZKA на «Пісні року». Колектив дав офіційний коментар

04/12/2018     Автор: Яна Романська
Скандал! Виступ українського гурту KAZKA на «Пісні року». Колектив дав офіційний коментар

Український музичний колектив KAZKA набирає все більше популярності в Україні та навіть за її межами. Їхній хіт "Плакала" потрапив у найпрестижніший музичний чарт світу Топ-100 Shazam. Також колектив отримав престижну музичну премію M1 Music Awards у номінації "Прорив року".

Буквально на піку своєї популярності KAZKA потрапила у гучний скандал. Вся справа у тому, що виступ колективу анонсували на музичному фестивалі у Німеччині "Пісня року". Як усім відомо — цей музичний фестиваль збирає в основному російських зірок.

Назва гурту фігурувала в анонсі поряд з такими зірками, як Кіркоров, Басков і українські виконавці  — Повалій, Лобода. Проте одразу після того, як анонс поширили у Мережі назву гурту прибрали.

На офіційній сторінці гурту KAZKA уже з'явилась інофрмація-спростування.

«Друзі! Будь-яка інформація щодо майбутніх виступів KAZKA, яка не підтверджена представниками групи або не міститься на офіційному сайті, є нічим іншим, як фейком. Будьте уважні і споживайте якісний контент. Слідкуйте за графіком KAZKA тільки на офіційних джерелах», — заявили музиканти.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Друзі! Будь-яка інформація щодо майбутніх виступів KAZKA, яка не підтверждена представниками гурту або не міститься на офіційному сайті, є нічим іншим, як фейком. Будьте уважні та споживайте якісний контент. Слідкуйте за графіком KAZKA тільки в офіційних джерелах (посилання на сайт додається). Гарного вечора! https://kazka.band/concerts

Публикация от KAZKA (@kazka.band)

Скоріш за все, попередній анонс був спробою скомпрометувати український прорив року і повпливати на їхню репутацію. Конкуренція як не як.