Новини про зірок
Подобається

Разом з Лорак і Барських: Віра Брежнева похизувалася черговою нагородою, отриманою в Росії

04/12/2018     Автор: Яна Романська
Разом з Лорак і Барських: Віра Брежнева похизувалася черговою нагородою, отриманою в Росії

Популярна співачка та акторка, колишня учасниця легендарного тріо «ВІА Гра» Віра Брежнєва з'явилася на премії «Вища Ліга», що проходила напередодні в Москві.

Так, українська співачка під час церемонії нагородження була удостоєна нагороди за композицію «Ти моя людина». Варто відзначити також і те, що Брежнєва стала не єдиною українською зіркою, що отримала нагороду в сусідній країні.

Наприклад, нагород також була удостоєна і Ані Лорак, що вже давно веде свою кар'єру в Росії, активно гастролюючи по країні. Кароліна отримала статуетку за пісню «Новий колишній». Також удостоєний нагороди в Москві був і співак з України — Макс Барських. Всі артисти були нагороджені премією «Золота сирена» за композиції, які опинилися в хіт-параді «Вищої Ліги».

Своїми статуетками знаменитості активно ділилися з шанувальниками в соціальних мережах, публікуючи безліч нових фотографій з червоної доріжки.

Новим досягненням вирішила похвалитися в своїй новій публікації і Віра Брежнєва, яка опублікувала  знімок з заходу на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

На фото артистка  позує в чорній сукні-жакеті асиметричного крою, яку доповнила блискучим топом і чобітьми на тонкій низькій шпильці.

«Здавалося б, це було зовсім недавно, але вже в іншому місяці. Премія @newradio.ru #ВисшаяЛига і статуетка за пісню #ТиМойЧеловек, як матеріалізація вашої любові ❤❤❤ спасибі всім, з ким ми співзвучні, за ваше тепло, вашу підтримку 🤗 », — підписала свій новий знімок з нагородою Брежнєва.

Фанати не залишилися байдужі до перемоги зірки і залишили безліч позитивних коментарів під публікацією.

«Мала задоволення насолоджуватися вашим виступом, Віра! Це було офігенно !!!! ❤️💐💐💐 »,« Ви неймовірні😇😘❤️👍 »,« Вєра, ви карколомно виглядаєте !!! », Вітаємо із заслуженою нагородою! 👏👏👏❤️ », « 👏👏👏Поздоравляю вас, ви велика молодець 👍😘😘 », — захоплено відзначили користувачі.