Новини про зірок
Подобається

«Lady in red»: Зірка «Величного століття» Мерієм Узерлі вразила прихильників ефектним знімком

04/12/2018     Автор: Яна Романська
«Lady in red»: Зірка «Величного століття» Мерієм Узерлі вразила прихильників ефектним знімком

Мер'єм Узерлі — на сьогоднішній день одна з найпопулярніших турецьких актрис. Дівчина зіграла доленосну роль Роксолани-Хюррем в епопеї «Величне століття. Роксолана», яка прославила її далеко за межами рідної країни.

Правда в реальному житті Мер'єм дуже відрізняється від своєї екранної героїні. Насправді, вона не така вже скромниця і в соцмережах часто демонструє відверті знімки.

Минулого тижня артистка показала, як танцювала в готельному номері в Дубаї. На відео актриса постала в яскравому вбранні, що підкреслює її красиві форми.

А недавно на її сторінці в Інстаграм з'явилося ще одне досить ефектне фото. На знімку Мер'єм сидить на журнальному столику у відвертій червоній сукні. Дівчина злегка оголила свій бюст і одне плече. В руках Мер'єм Узерлі тримає трубку телефону і вдумливо вдивляється в далечінь.

Найімовірніше, це фото було зроблено або під час професійної фотосесії або ж на зйомках чергового фільму за участю зірки. Але як би там не було, Мер'єм виглядає приголомшливо і демонструє струнку фігуру.

Фанати актриси в черговий раз похвалили зовнішність і чарівність своєї улюблениці.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

@cemtalu 📷

Публикация от meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)