Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 6 грудня 2018 року

04/12/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 6 грудня 2018 року

Овен

Будьте дуже уважні і пильні на роботі.  Вас можуть чекати несподівані доручення від начальства.  Також будьте уважні і вдома.  Можливі дрібні непорозуміння і сварки з коханими.

Телець

У цей день вас чекає несподівана удача, яка зможе поліпшити ваше фінансове становище.  У вас буде гарне і прекрасний настрій.  Поділіться своєю радістю з близькими.

Близнюки

У цей день вас чекає рішення кількох справ одночасно.  Постарайтеся з усім впоратися і уникайте непотрібних суперечок і конфліктів.

Рак

У цей день вас чекають кілька сюрпризів і не завжди приємних.  Можлива зустріч зі старим другом.  Але також вас можуть чекати і фінансові втрати — витрати на здоров'я, наприклад.

Лев

Вам потрібно ретельніше підходити до вирішення важливих питань.  Не робіть нічого якщо ви не впевнені в позитивному результаті.  Вам потрібно відмовитись від ділових зустрічей, які в цей день будуть дуже невдалими.

Діва

Для вас дуже сприятливий день.  Не варто витрачати його на роботу.  Найкраще відпочити на природі.  Довга прогулянка буде якраз до речі.

Ваги

З самого ранку вас будуть переслідувати невдачі.  Ваш настрій буде безнадійно зіпсований.  Найкраще уникати улюблених, щоб не посваритися остаточно.

Скорпіон

У цей день вас чекають великі Пермі в кращу сторону.  Саме час змінити роботу або поміняти місце проживання.  Втілити в життя давню мрію.

Стрілець

Сприятливий день для відпочинку та релаксу.  Постарайтеся не думати про свої проблеми.  Але не втрачайте пильності, щоб не зіпсувати собі весь день.  Влаштуйте коханим романтичний сюрприз.

Козеріг

Цей день найкраще провести на самоті.  Скоротіть всі контакти до мінімуму.  Але не уникайте начальства.  Можливо вас чекає премія.

Водолій

Цей день сприятливий для творчих людей.  Можливо домогтися успіху в мистецтві або науці.  Також у вас буде можливість поліпшити своє матеріальне становище.

Риби

Цей день не самий відповідний для того, щоб думати про кар'єру.  На службі сьогодні вам слід бути вкрай обережними та уважними.