«Голлівудська зірка!»: Лідія Таран показала неймовірні фото у вечірній сукні

04/12/2018     Автор: Яна Романська
«Голлівудська зірка!»: Лідія Таран показала неймовірні фото у вечірній сукні

Лідія Таран одна із найулюбленіших телеведучих на українському телебаченні. Вона ось уже не один рік   є незмінною ведучою випуску новин "ТСН".

Лідія — жінка красива та, що дуже важливо для багатьох чоловіків, незаміжня.

Нагадаємо, телеведуча була у шлюбі з телеведучим Андрієм Доманським. Проте у 2010 пара розлучилась.

Нещодавно на своїй сторінці у соц мережі Лідія опублікувала декілька світлин у розкішній вечірній сукні.

На фото Таран позує в урочистому залі у червоній довгій сукні з красивою зачіскою. Зірка доповнила свій образ яскравою червоною помадою.

«Антиморозний набір пуховик-шапка-угги вже окупували мою стрічку. Але ні! Не хочу дати йому шанс затриматись надовго! Це ж грудень. Місяць вечірок, корпорантивів та інших дострокових зустрічей Нового року. І там можна побути просто красивою. Наряджайтесь! Бо ми того варті!», — підписала фото Таран.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Фото, що допоможе прорватись крізь 4 місяці зими 🌟 антиморозний набір пуховик-шапка-угги вже окупував мою стрічку. Але ні! Не хочу дати йому шанс затриматись надовго! Це ж грудень 🎄🤶🎁🎉 Місяць вечірок, корпоративів та інших дострокових зустрічей нового року😂😀І там можна побути просто красивою! 💃🏼 Наряджайтесь! Бо ми того варті! ❤️ #dressup #madeiradresses #ladyinred #святонаближається🎄

Публикация от Лідія Таран Lidiya Taran (@lidiyataran)

Телеведуча своїм прикладом хотіла надихнути усіх жінок не відмовлятись від вечірніх образів і давати собі можливість побути особливими і чарівними.