Новини про зірок
Подобається

«Ще раз до мене підійде одружений мужик, отримає з ноги»: Ірина Дубцова розповіла, як важко сьогодні знайти гідного чоловіка

03/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ще раз до мене підійде одружений мужик, отримає з ноги»: Ірина Дубцова розповіла, як важко сьогодні знайти гідного чоловіка

Популярна співачка, та екс-тренер у вокальному шоу «Х-фактор», Ірина Дубцова, відверто розповіла, що чим старше вона стає, тим складніше вже стає  знайти та познайомитися з гідним чоловіком.  

Нагадаємо, що з моменту розлучення співачки з музикантом Романом Черніциним пройшло вже майже десять років, але тридцяти шести річка Ірина Дубцова досі не знайшла своє щастя – вона й досі самотня, але сподівається, що зможе все ж зустріти правильну людину. Проте, співачка відверто розповіла, що коли тобі вже за тридцять п’ять, то познайомитися з кимось гідним дуже складно:

«Останній місяць я говорю подружкам: «Ще раз до мене підійде який-небудь одружений мужик, отримає з ноги». Ну тому що відваліть від мене, ну ось правда, відваліть! Не підходьте до мене, одружені мужики! Нещодавно один прихильник скаржився: «У мене все погано, я майже розлучився». Але «майже» не буває. буває так: або ти одружений, або не одружений. Середнього не дано. Одружені чоловіки, до побачення!», — розповіла Дубцова в одному зі своїх останніх інтерв’ю.