Новини про зірок
Подобається

«Наречений в джинсах, а наречена в кедах»: У Мережі показали весільні фото Топалова і Тодоренко

03/12/2018     Автор: Яна Романська
«Наречений в джинсах, а наречена в кедах»: У Мережі показали весільні фото Топалова і Тодоренко

Ось уже з дня на день відома телеведуча і співачка Регіна Тодоренко повинна народити первістка. Фанати з нетерпінням чекають цієї події.

А тим часом, в Мережі з'явилися весільні фото Регіни і її коханого співака Влада Топалова.

Виявляється Влад і Регіна узаконили свої стосунки ще 25 жовтня. Церемонія відбулася в московському РАГСі. При цьому телеведуча залишила собі дівоче прізвище.

«Це була скромна церемонія, на якій були присутні тільки наші батьки і найближчі родичі. Ми заздалегідь обговорили з реєстратором шлюбу, яка буде церемонія, але сльози на очах стояли у всіх родичів. Після цього ми поїхали святкувати в ресторан. Все було дуже затишно, душевно, по-сімейному », — розповіла щаслива дівчина журналістам.

Наречена була одягнена в ніжне плаття кавового кольору і в кедах. Мабуть важко вагітній на підборах. Влад також був одягнений по-простому — джинси, футболка і сорочка.

Регіна зазначила, що влітку вони, вже з чоловіком, планують зіграти пишне торжество і покликати всіх друзів.

До слова, роман з російським співаком Владом Топаловим телеведуча підтвердила влітку цього року, хоча чутки ходили вже давно. Трохи пізніше стало відомо, що зірка чекає дитину.

Коли живіт вже не було сенсу приховувати Регіна стала часто викладати свої знімки в цікавому положенні. І не забувала при цьому про свого коханого.

Зараз Тодоренко повинна стати мамою буквально з дня на день.