Новини про зірок
Подобається

«Моя друга мама»: Олександр Кривошапко показав зворушливе фото зі старшою сестрою

03/12/2018     Автор: Яна Романська
«Моя друга мама»: Олександр Кривошапко показав зворушливе фото зі старшою сестрою

Олександр Кривошапко — один із найпопулярніших фіналістів першого сезону  шоу "Х — фактор". Хлопець після фіналу шоу відзначився не одним скандальним вчинком і висловлюванням, проте публіка його любить.

Олександр був у стосунках з відомим хореографом Тетяною Денисовою, яка старша від нього на декілька років. Проте через декілька років вони все-таки розійшлися. І не обійшлося без скандалу та взаємних звинувачень.

Проте останнім часом Кривошапко веде досить закритий спосіб життя і своє особисте на публіку не виставляє. Співак має кохану дівчину і разом з нею виховує своє щастя — донечку.

Для Олександра родина тепер на першому місці. Нещодавно артист вкотре підтведив цей факт, опублікувавши світлину зі своєю старшою сестрою.

Публікацію артист зробив у честь дня народження своєї сестри. На фото Саша ще зовсім юний позує разом з Іриною.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Любимая моя сестричка @bodnyairina . Моя вторая мама . Моя кровь и плазма . Сегодня твой праздник. Давно не считаю годы . Для меня ты законсервировалась в том возрасте , который я уже и сам перерос . Прости , любимая , что говорю это не в глаза, а издалека. Я очень сильно тебя люблю и ценю . Словами не передать твою важность для меня . Дай Бог тебе здоровья , а все остальное у нас есть. Твой Кретинио-Красный-Носочек❤️❤️❤️❤️

Публикация от Александр Кривошапко (@alexanderkrivoshapko)

"Люба моя сестричко. Моя друга мама. Моя кров і плазма. Сьогодні твоє свято. Давно не рахую роки. Для мене ти завжди будеш того віку, який я вже сам переріс. Я дуже сильно тебе люблю і ціную. Словами не передати твою важливість для мене", — підписав фото артист.

Підписники Кривошапка приєдналися до привітань.