Новини про зірок
Подобається

«Гарні, щасливі і стильні»: Монатік поділився зворушливими фото з коханою дружиною

03/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Гарні, щасливі і стильні»: Монатік поділився зворушливими фото з коханою дружиною

Співак Дмитро Монатик — один з найбільш зразкових сім'янинів в українському шоу-бізнесі. І нехай своїх дітей він поки не показує, але знімками з коханою дружиною Іриною дуже не часто, але ділиться в соціальних мережах.

 

Але цього разу спільним фото зі своїм чоловіком поділилася кохана Монатика. На одному з фото Ірина ніжно цілує Діму в щоку.

 

«Для мене і всіх наших Дмитро Монатик найкращий! Артист, чоловік, людина!», — підписала жінка фотографію.

 

«Ви просто неймовірна пара», «Красиві які», «Безмежного щастя вам», «Які ви гарні, щасливі і стильні», «Не можу намилуватися», — одразу ж посипалися повідомлення у коментарях під фото Ірини.

 

Нагадаємо, що чутки про сімейне життя Діми Монатика почали поширюватися наприкінці 2015-го року.

 

Шанувальники Дмитра стверджували, що він одружений на красуні на ім'я Ірина Демічева, яка тоді народила первістка. Відомо, що дівчина веде непублічний спосіб життя.

 

Підтвердження чуток уважні фанати Монатика знайшли на сторінці в соціальній мережі колеги Дмитра по сцені, Юлії Санін, яка в той же період народила малюка. Вона виклала своє фото з новонародженим сином і привітала всіх колег, які стали батьками в 2015-му. Серед них було ім'я Монатика.

 

На той момент прес-служба співака ніяк не прокоментувала цю інформацію, ймовірно, Монатік сам не бажав афішувати своє особисте життя.

 

І тільки в 2017 році він вирішив відкрити завісу таємниці над своєю сім'єю. Він дав інтерв'ю журналу «VIVA», в якому зізнався, що разом з дружиною Іриною виховує двох синів. Своїми дітьми співак захоплюється.