Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 4 грудня 2018 року

02/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 4 грудня 2018 року

Овен

Цей день принесе тільки одні розчарування. Вашим планам не судилося збутися. Але не засмучуйтесь, настане інший день і у вас буде шанс все виправити.

Телець

Ваш настрій в цей день буде дуже мінливим. Ви будете то веселими, то роздратованими. Ваші плани також будуть змінюватись протягом дня. Але до вечора настане бажаний спокій.

Близнюки

Цей день варто присвятити відкладанню у справах. Візьміться за щось нове і результат вас приємно здивує. Порадуйте подарунками своїх близьких, вони це оцінять.

Рак

Раз і назавжди вирішиться питання ваших відносин з коханим і ви з чистою совістю зможете рухатись далі. Головне — оптимізм.

Лев

Цей день стане дуже сприятливим для довгих прогулянок по зимовому парку. Чим більше компанія — тим веселіше. Покличте тільки найкращих друзів.

Діва

Головне в цей день не перенапружуватися. Не починайте нових справ і не підписуйте важливих документів. Можливий підроблення від ваших заздрісників. Подбайте про своє здоров'я.

Терези

У цей день краще відкласти довгу поїздку або дорогу покупку. Присвятіть себе повністю рідним і близьким, а також наведіть лад у будинку. Приготуйте романтичну вечерю для коханого.

Скорпіон

Подбайте про своє здоров'я. Можливе загострення хронічних захворювань і виникнення нових. Також можливі несподівані зустрічі з людьми з вашого минулого. Для вас це буде приємний сюрприз.

Стрілець

У цей день вас чекає рішення всіх проблем разом. Потрібно набратся терпіння і пройти всі випробування без зайвих нервів. Знайте, що в кінці цього дня вас чекає сюрприз.

Козеріг

Для вас 4 грудня — день істини. Вам потрібно переглянути своє ставлення до деяких особистостей. Також є шанс налагодити відносини з начальством і отримати премію.

Водолій

У цей день вас буде переслідувати головний біль і погане самопочуття. Також вас можуть обдурити найближчі люди. Будьте дуже уважні і не вірте всьому, що чуєте.

Риби

У цей день у вас буде шанс відпочити на природі. Не відмовляйтеся від пропозицій друзів. Також можливі нові ділові контакти.