Зіркові скандали
Подобається

«Закопав своє майбутнє назавжди»: Відомий український артист отримав громадянство Росії

01/12/2018     Автор: Яна Романська
«Закопав своє майбутнє назавжди»: Відомий український артист отримав громадянство Росії

Скандал навколо українського артиста балету Сергія Полуніна набирає все більших обертів. Не встигли українці змиритися з його новим татуювання на грудях (нагадаємо там зображений президент Росії — Володимир Путін) як у Мережі з'явилась ще більш приголомшлива новина.

Артист повідомив, що отримав громадянство Росії. І як підтвердження опублікував на своїй сторінці в соцмережі фото, на якому зображений його новий документ. Також Сергій зізнався у своїй любові до Путіна і РФ.

"Росія для мене завжди була і є добром, я дуже щасливий стати громадянином Росії та прийняти позицію проти злих і безсовісних людей, які створюють революції і війни в Україні та Грузії й інших країнах. Правда за Росією! Разом ми об'єднаємо цей світ, який буде жити в любові. Добро і любов мають бути такими ж агресивними і цілеспрямованими проти зла, яке вбиває людей і руйнує країни. Моя підтримка Володимиру Путіну, який не продав свою країну і підтримує свій народ. Не можу уявити, наскільки важко він працював і наскільки складно йому було. Ви інший, ніж багато лідерів. Правда за вами", — написав Полунін під фото.

У коментарях під фото підписники артиста розділились на два табори. Одні вітали Сергія з правильним вибором, інші ж розкритикували і назвали зрадником.

"Добре, що ти тепер не українець!,  Закопав свою кар'єру назавжди".