Новини про зірок
Подобається

«Для мене це важка ноша»: Тіна Кароль про свої шанси стати «кращою співачкою» України

01/12/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Для мене це важка ноша»: Тіна Кароль про свої шанси стати «кращою співачкою» України

Останнім часом на кожній українській церемонії музичної премії можна зустріти один і той же зірковий бомонд, проте різні премії були створені для того, щоб відзначати ними нових артистів, відкривати нові імена, щоб був прогрес.


Про це ж сказала і українська співачка Тіна Кароль, яку в цьому році номінували, як «Кращу співачку» на премії «M1 Music Awards 2018». Сама ж Тіна зізнається, що була б не проти, якби цього разу статуетка дісталася комусь іншому, а не їй:


«Я отримувала їх двічі, але я прихильник того, що статуетки мають міняти своїх господарів. В душі я скромна людина, і для мене це важка ноша. З статуеткою або без, я не стану співати гірше. Навпаки, буду співати краще, дай Бог мені здоров'я », — заявила артистка.

«Для чого щороку вручати цю премію іншим людям? Для того, щоб був прогрес. Для того, щоб народжувалися і звучали нові імена, щоб заохочувати тих, хто трудився, старався. Не думаю, що без премії до мене буде менша повага, правда. І не жадібна я до нагород. Буду дуже рада, якщо в цьому році статуетки отримають мої опонентки. Ми повинні частіше міняти обличчя, щоб розвивати українську музику», — підмітила Тіна.

Також вона підкреслила, що в нинішній Україні безліч талановитих людей, які нікому невідомі і їм потрібен поштовх для розвитку, тому нагорода, в своєму роді, може послужити як точка відправлення в «вищу лігу»:

«Я знаю дуже багатьох людей, які сьогодні не можуть достукатися до телеглядачів, їм потрібен поштовх. І ось помітити такий талант, нагородити за те, що ця людина робить таке благо, повірте, це здорово підштовхне до розвитку. Ми і так непогані, але потрібно ще і ще. Люди будуть до цього прагнути».