Зіркові скандали
Подобається

Зірка культового серіалу «Район Мелроуз» загриміла до психіатричної лікарні

28/11/2018     Автор: Яна Романська
Зірка культового серіалу «Район Мелроуз» загриміла до психіатричної лікарні

Знаменита американська актриса, зірка популярного серіалу кінця 90-х «Район Мелроуз» Хізер Локлір екстрено госпіталізована в психіатричну клініку.
Як повідомляє американський портал TMZ, Хізер повторно поклали в лікарню за наполяганням її адвоката і лікуючого лікаря. Причину екстреної госпіталізації 57-річної актриси поки не озвучують.

Відомо, що зірка страждає від психічних розладів. Хізер Локлір свого часу часто ставала героїнею скандальних хронік у зв'язку з вживанням наркотичних препаратів, бійками і спробами звести рахунки з життям. Актриса кілька разів була затримана за напад на свого коханого, батьків і співробітників поліції. У червні Хізер проходила чергове лікування після тривалої депресії.


Нагадаємо, Хізер Локлір була затребуваною акторкою і однією з найбажаніших жінок в світі кінематографа. Вона знімалася в успішних телесеріалах «Династія», «Район Мелроуз», «Ти Дей Хукер» і «Спін Сіті». В якості продюсера реалізувала власний проект «Міжнародний аеропорт Лос-Анджелеса» і шість разів номінувалася на «Золотий глобус».

Проблеми з алкоголем і наркотиками у актриси почалися після розпаду третього шлюбу з партнером по серіалу «Район Мелроуз» Джеком Вагнером, який не зміг витерпіти нескінченні п'яні витівки і скандали зірки. У 2012 році актриса ледь не наклала на себе руки, вживши з алкоголем смертельну дозу ліків. У несвідомому стані її знайшла сестра і викликала медиків.

Після цього випадку і лікування в клініці Хізер обіцяла взятися за розум, і деякий час тримала слово — вона повернулася до зйомок, налагодила і особисте життя, закрутивши роман зі шкільним другом Крісом Хейссером. Але щастя тривало недовго — в черговому п'яному нападі актриса побила коханого, накинулася і на прибулих на виклик поліцейських.

Чим викликаний новий напад Хізер Локлір, поки не відомо. У клініці актриса пробуде ще близько двох тижнів.