Новини про зірок
Подобається

Анджеліна Джолі залишиться жінкою Пітта ще принаймні на рік

28/11/2018     Автор: Яна Романська
Анджеліна Джолі залишиться жінкою Пітта ще принаймні на рік

Минуло вже два роки, як американська актриса Анджеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом, але офіційно вони — досі подружжя і, схоже, залишаться ними, принамні, на цілий рік.

На жаль, мова йде не про спробу врятувати сім'ю, а про вкрай складному розділі майна і опіку над шістьма дітьми, адже шлюбного контракту голлівудські зірки не укладали.

Пітт і Джолі, чиїм шлюборозлучним процесом керує приватний суддя, попросили продовжити його повноваження до 31-го грудня 2019 го року. Раніше ж судову епопею планувалося завершити до червня 2019 року.

За іронією долі, розірве врешті-решт шлюб "Бренджеліна" той самий суддя Джон Аудеркерк, який його в 2014-му році і зареєстрував.

Нагадаємо, перше засідання у справі про опіку над синами і дочками подружжя призначено на 4-е грудня. Але Бред з Анджеліною начебто домовилися, що продовжать обговорення спірні питання поза судової зали, щоб не травмувати дітей.

Як відомо, Джолі хоче стати єдиним опікуном 17-річного Меддокса, 14-річного Пакса, 13-річної Захарі, 12-річної Шайло і 10-річних Нокса і Вів'єн. Пітт вимагає, щоб опіка ділилася 50/50, адже він уже поборов свій алкоголізм.