Новини про зірок
Подобається

Влад Яма показав зворушливе фото з маленьким сином

27/11/2018     Автор: Яна Романська
Влад Яма показав зворушливе фото з маленьким сином

Суддя шоу «Танці з зірками» Влад Яма не так часто публікує в соціальних мережах фото своїх найближчих людей, вважаючи за краще залишати приватне особистим.

Владислав Яма — танцюрист і хореограф українського походження, шоумен.  Учасник конкурсу «Танці з зірками», член журі телепроектів «Україна має талант», «Танцюють всі!», «Танці з зірками».

Особисте життя Влад Яма довго тримав у секреті від шанувальників і журналістів.  Але відомо, що в 2007 році танцівник познайомився з дівчиною на ім'я Ліліана. Незабаром молоді стали жити разом.

Особливо ретельно танцюрист і його дружина Ліліана приховують свого маленького сина — на кількох фото, опублікованих в Instagram-акаунті Влада раніше, обличчя Леона розглянути неможливо.

Однак, це не заважає шанувальникам кожен раз захоплюватися рідкісними сімейними фото і розчулюватися тому, наскільки Ямі йде роль батька.  Така реакція послідувала і на адресу фото танцюриста з первістком, опублікованого в його мікроблозі в День сина — на ньому він ніжно обіймає маленького Леона.

«Синку, я Тебе сильно-сильно« блюблю », ну Ти зрозумів!  Всіх зі Святом! »- підписав рідкісний кадр Влад.