Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 28 листопада 2018 року

27/11/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 28 листопада 2018 року

Овен
Сьогодні зірки не радять вам занадто багато часу приділяти роботі. Це не принесе вам задоволення, а результат у вигляді зайвої втоми і дратівливості вам не потрібен зовсім.


Телець
Ваші справи будуть складатися просто неймовірно вдало. Сьогодні відповідний день для кардинальних змін у вашому особистому житті. Якщо у вас є хтось на прикметі, то варто дати людині шанс.


Близнюки
У цей день у вас буде тисяча і одна можливість, щоб провести його весело і насичено. Але ви себе знаєте, ви цілком можете від усього відмовитися і провести вечір наодинці.

Рак
В цей день вам складно будуть даватися рішення, в тому числі і самі що ні на є дріб'язкові, буквально який хліб купити і чи варто піти пішки або все ж витратитися на проїзд. Просто переживіть цей день.

Лев
Іноді буває так, що краще прийняти ситуацію такою, яка вона є і абсолютно нічого не робити.

Діва
Сьогодні настрій у Дів буде не найкращим. Постарайтеся хоча б нікого не образити.

Терези
Вам не варто забувати про здорове харчування. Відмовтеся від жирної їжі і налягайте на овочі та фрукти. У цей період це просто необхідно.

Скорпіон
Зверніть увагу на те, скільки часу ви проводите перед монітором або екраном телевізора. І скоротіть цей час в два рази. Ваші очі будуть вам вдячні.

Стрілець
Зірки радять вам зробити невеличкий подарунок вашій другій половинці. Просто так, без приводу. Щоб було приємно.

Козеріг
Колега на роботі може надавати вам знаки уваги. Гарненько подумайте, чи не перешкодить ця інтрижка роботі і чи не боїтеся ви обговорень з боку співробітників?

Водолій
Час — найбільша цінність, яка у вас є, а сьогодні — особливо. Тому постарайтеся витрачати його максимально дбайливо і ощадливо, особливо з ранку. Але ввечері все ж дозвольте собі трохи відпочити. Здоров'я — не менш важливо.

Риби
Удача на вашому боці. День обіцяє бути легким і невимушеним. На вихідні влаштуйте собі відмінний дозвілля в компанії улюблених людей.