Новини про зірок
Подобається

«Я від цього дуже часто страждаю, мені погано»: Позитив розповів про конфлікти всередині гурту » Время и Стекло»

25/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я від цього дуже часто страждаю, мені погано»: Позитив розповів про конфлікти всередині гурту » Время и Стекло»

Відомий соліст українського гурту «Время и Стекло», Олексій Завгородній, відомий більше як Позитив, відверто розповів про стосунки у середині колективу.

Він зазначив, що з партнеркою по сцені, Надією Дорофєєвою, у нього теплі та дружні стосунки. Проте у середині самого колективу часто трапляються конфлікти та спірні ситуації, адже вони так багато часу проводять разом.

«Ми сваримося часто. І це вже не стосується особисто мене або Наді — це відноситься до всього колективу, де 8 осіб працюють із нами разом. Бувають сварки у водія з менеджером, бійки між дівчатками в балеті. Все буває», – зазначив співак.

Також він додав, що все їх життя перетворилося у суцільну сіру буденність:

«Розумієш, у нас все перетворилось на концертну битовуху, яка починає перетворюватися на рутину. Всім стає нудно, ми починаємо набридати один одному. Адже перебуваємо разом 80% свого часу».

Також Олексій зізнався, що через постійні концерти та шалений ритм, він майже не бачиться зі своєю сім’єю:

«У мене професія така і графік, коли я не можу приділити максимальний час своїй сім'ї так, як вони б цього хотіли, або я хотів. Я від цього дуже часто страждаю, мені погано. Тому що хочеться більше часу приділяти своїм близьким».