Новини про зірок
Подобається

Стала відома причина, навіщо Ані Лорак повернулася до Києва

20/11/2018     Автор: Яна Романська
Стала відома причина, навіщо Ані Лорак повернулася до Києва

Відома співачка Ані Лорак, яка довгий час проживає і працює в Росії, приїхала до Києва.  Про це артистка повідомила на своїй сторінці з Instagram і прикріпила відповідне фото, зроблене в ліфті.

 Сам знімок артистка не стала коментувати.  Проте, цього приводу зраділи українські шанувальники Лорак, які заявили, що з нетерпінням чекають її концертів.

 Знімок артистка не стала спочатку коментувати.  Однак йому дуже зраділи українські шанувальники Лорак, які заявили, що з нетерпінням чекають її концертів.

 "Кароліна, дуже приємно, що ви на батьківщині. Дуже боляче усвідомлювати, що це рідкість. Приїжджайте частіше, ми вас любимо!"  "Welcome back to Ukraine", "Ані, коли шоу в Україні? Ми дуже чекаємо вас", "Нарешті вдома!"  "В Україні вас шалено люблять і чекають", "Так хочеться ваших концертів в Україні!"  — написали коментатори.

 Виявилося, що Лорак повернулася в Україну заради зйомок новорічної програми на телеканалі "Інтер".  У своїх InstaStories вона поділилася відео і фото з гримерки.

 "Приїхала на зйомку телеканалу" Інтер ", — говорить співачка на відео.

 Артистка показала свій концертний наряд і гримерку, де над нею чаклували стилісти, а також пару фото — в простій майці і в концертному вбранні.