Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 22 листопада 2018 року

20/11/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 22 листопада 2018 року

Овен

Будьте уважні! Якщо шукаєте сварки з кимось із колег, можете потрапити у вкрай неприємну ситуацію. Краще проявіть терпимість і тримайте рот на замку.

Телець

Як то кажуть, тихіше їдеш — далі будеш. Не витрачайте сили даремно, а краще бережіть їх. Зосередьтеся на дійсно важливому.

Близнюки

Близнюки з усіх боків будуть оточені любов'ю — у всіх її формах і проявах. Постарайтеся перейнятися нею і просто насолоджуватися таким ходом подій.

Рак

Ви багато працюєте! Дуже! Пам'ятайте, що всі гроші світу не заробиш, тому розслабтеся і відпочиньте, послухавши приємну музику і подивившись який-небудь фільм.

Лев

Сьогодні у вас з'являться нові плани і надії. На роботі є ймовірність, що ви отримаєте позитивні новини про призначення вас на нову посаду.

Діва

Готуйтеся до змін. Вони вже на підході!

Терези

Постарайтеся на час забути про своїх старі переконання і ідеали в особистому житті. Саме через це, ваші відносини закінчуються так і не встигнувши початися.

Скорпіон

Ви зможете домогтися успіху в будь-якій справі, за яку тільки візьметеся. Крім того, у вас є кмітливі друзі, до яких ви завжди можете звернутися за допомогою і порадою.

Стрілець

Ваше життя потребує змін. Іноді досить і змінити зачіску.

Козеріг

Сьогодні Вас чекає багато зустрічей і знайомств з новими людьми. Ці зустрічі можуть бути вкрай корисними в майбутньому.

Водолій

Вечір краще провести з сім'єю або в компанії близьких друзів. Добре сходити в боулінг або на вечірній сеанс у улюблений кінотеатр. Не відмовляйтеся від келиха червоного вина, це корисно і для підтримки бесіди і для крові.

Риби

У Вас є все необхідне для плідної роботи. Немає тільки власного бажання. Якщо сидіти на місці склавши руки — проблеми самі не зважаться, а гроші не заробиш. Вам потрібен чарівний пендель? Так це саме він!