Новини про зірок
Подобається

«Я дуже щасливий!»: Віталій Козловський розповів про своє щастя

18/11/2018     Автор: Яна Романська
«Я дуже щасливий!»: Віталій Козловський розповів про своє щастя

Популярний український виконавець Віталій Козловський, якого покинула наречена майже перед самим весіллям, знову знайшов своє щастя. Однак афішувати своє особисте життя публіці більше не збирається.

«Для особистого життя і любові в моєму житті завжди є місце. Але я вже випробував на собі істинність фрази «щастя любить тишу», тому більше не хочу виносити особисте життя на огляд і робити його надбанням громадськості. Скажу лише одне: я дуже щасливий!», — зазначив вочевидь закоханий Віталій.
 
Нагадаємо, що Віталій Козловський зустрічався з українською моделлю і зіркою телевізійного шоу «Холостяк» Раміною Есхакзай. У березні 2017 співак зробив коханій пропозицію руки і серця. Дівчина погодилася і почала активно готуватися до весілля. Однак, через деякий час модель повідомила, що передумала виходити заміж, тому що ще не готова до справжнього сімейного життя. Віталій Козловський важко переживав розставання з коханою, публікував оголені знімки, дарував квіти іншим жінкам і писав нові композиції, а нещодавно випустив нову романтичну відеоработу.