Зіркові скандали
Подобається

«Все колись закінчується»: Артем Піндюра зі скандалом йде з «MBAND»?

18/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Все колись закінчується»: Артем Піндюра зі скандалом йде з «MBAND»?

Соліст гурту «MBAND» Артем Піндюра повідомив, що йде з гурту. Про це 28-річний музикант з Києва повідомив у своєму «Instagram» в пості під фото, на якому у нього по всьому обличчю помітні гематоми.

Нагадаємо, що «MBAND» є однією з найпопулярніших хлопчачих поп-груп в Росії серед молодого покоління. Група була створена декілька років тому в рамках проекту «Хочу до Меладзе», вони швидко завоювала популярність серед молоді, випустивши такі хіти, як «Вона повернеться», «Подивися на мене» та інші. Раніше, в 2015-му році, колектив уже покинув Влад Рамм і, здавалося б, що після цього хлопці дуже здружилися.

Однак сьогодні на своїй сторінці «Instagram» Артем опублікував фотографію, де помітні сильні синці під очима, а також гематоми на лобі і в правій стороні голови. Також артист видалив всі фотографії зі свого аккаунта, залишивши тільки цю. У повідомленні говориться:

«Друзі, вирішив звалити не на довго з соц мереж, зосередитися, подумати про все, що зараз відбувається в моєму житті, і прийняти, врешті-решт, тверезе і правильне рішення, але зрозумів, що потрібно спершу порозумітися.

Останнім часом у нас почалися розбіжності в колективі. У кого їх не буває, «сварок з хати не виносять», але всьому є межа, тим більше, коли вже переходять на особисте…

Це життя, так буває, і, напевно, все колись закінчується. Я ніколи не боявся падати, підніматися і пробувати знову і знову!

22-го листопада у нас буде виступ на честь чотириріччя групи (це вже не секрет), а потім… ну а потім все знову! Благо, це не в перший раз!

Маю велику надію, що ви правильно мене зрозумієте, і мої люди так само будуть зі мною не дивлячись ні на що! Всім мир".

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

друзья, решил свалить не на долго из соц сетей, сосредоточиться, подумать обо всём, что сейчас происходит в моей жизни, и принять,в конце концов, трезвое и правильное решение, но понял, что нужно сперва объясниться. в последнее время у нас начались разногласия в коллективе. у кого их не бывает, “ссор из избы не выносят”, но всему есть предел, тем более когда уже переходят на личное… это жизнь, так бывает, и , наверное, всё когда-то заканчивается. я никогда не боялся падать, подниматься и пробовать снова и снова! 22 ноября у нас будет выступление в честь четырехлетия группы(это уже не секрет), а потом… ну а потом всё заново! благо, это не в первой! очень надеюсь, что вы правильно меня поймете, и мои люди так же будут со мной ни смотря ни на что! всем мир✌🏽 #kidwashere

Публикация от Артём КИД Пиндюра (@kid_tyoma)